Waarom Zonne-energie?

1* Zonnepanelen op je dak : elke dag besparen!

Met zonnepanelen op je eigen dak kun je direct besparen op je energierekening.  Een gemiddeld huishuiden in verbruikt ongeveer 3500kWh per jaar. Een kWh kost in Nederland tussen de € 0,21 en de € 0,24 cent. Met 10 zonnepanelen van Micazon kunnen we op jaarbasis ruim 3200kWh opwekken. Dat is meer dan 90% van de eigen energiebehoeften. Nu gaan we een makkelijke rekensom maken: 3200kWh x €0 ,225(gemiddelde energieprijs) =€ 720,- per jaar besparing op je energierekening. U heeft een rendement van tussen de 10 en 15% van uw geld. Dat is vele malen meer dan de rente op de bank van dit moment.

2* Je helpt mee om opwarming van de aarde te voorkomen.

De toegenomen temperatuur, zeespiegelstijging, extreme weersomstandigheden zijn resultaten van het versterkte broeikaseffect. Een van de oplossingen om opwarming van de aarde te voorkomen is gebruik maken van zonne-energie.

Koken op stroom is bijvoorbeeld veel beter voor het milieu, dan koken op gas. Ook autorijden in een hybride of volledig elektrische auto, kan de uitstoot van broeikasgassen flink omlaag brengen. Hoe mooi zou het zijn als je straks helemaal zelfvoorzienend kan leven!

3*Zonnepanelen zijn het begin van een duurzamer leven.

Energie opwekken is gewoon leuk! Wist je dat onze klanten, sinds ze zonnepanelen hebben, steeds duurzamer zijn gaan leven? Elke dag bijhouden wat je bespaart, maakt je milieubewuster. Je start met zonnepanelen en daarna ga je beter je afval scheiden, minder vlees eten en gebruik je minder plastic tasjes. Wedden?

4* U bent minder afhankelijk

Prijsstijgingen hebben geen invloed op uw energierekening.

Benieuwd naar u besparing? Vraag direct een offerte aan.