Wilt u zonnepanelen kopen in Tilburg? Bij Mica Zon hebben we de perfecte zonnepanelen voor u! Ieder huis in Tilburg is geschikt voor zonnepanelen. Met maatwerkoplossingen voor elke locatie zijn wij uw partner in duurzame energie.

Zonnepanelen van hoge kwaliteit

Bij Mica Zon verkopen we verschillende zonnepanelen van hoge kwaliteit die u veel duurzame energie op gaan leveren. De panelen zijn geschikt voor installatie op verschillende daken en zijn op verschillende ondergronden effectief. Het maakt niet uit of u een plat dak heeft met grind of een schuin dak met dakpannen. Onze zonnepanelen leveren u een doorlopend rendement van 10 tot 25 procent. Door één keer in zonnepanelen in Tilburg te investeren, profiteert u jarenlang van voordelige eigen stroom.

Zonnepanelen kopen in Tilburg

Zonnepanelen hebben voordelen

Als u zonnepanelen koopt in Tilburg bij Mica Zon, profiteert u van veel voordelen. Anders dan bij meer traditionele energievoorzieningen, bieden zonnepanelen u meer inzicht en controle over uw eigen energiegebruik. We zetten een aantal voordelen van onze zonnepanelen voor u op een rij:

  • U krijgt inzicht in het verbruik per zonnepaneel met een micro-omvormer;
  • U bespaart direct fors op uw energierekening;
  • U draagt bij aan een duurzame wereld;
  • U en uw gezin gaan duurzamer leven;
  • Prijsstijgingen geen invloed meer op uw energierekening.

Als u zonnepanelen koopt in Tilburg leeft u dus duurzamer, terwijl u ook bespaart op uw energierekening en meer invloed heeft op uw energieverbruik. En dat allemaal door de zonnepanelen op uw dak!

Koop een micro-omvormer bij uw paneel

Wanneer u een zonnepaneel koopt bij Mica Zon, dan kunt u daar het best een micro-omvormer bij nemen. Deze micro-omvormers zetten uw zonnestroom om in bruikbare wisselstroom. Wij werken enkel met deze slimme apparaten omdat ze u het meeste voordeel bieden. De micro-omvormers bieden u meer dan andere omvormers:

  • Uw zonnepanelen leveren er meer rendement door op;
  • U krijgt meer inzicht in wat ieder paneel oplevert;
  • Het ligt op het dak en hoeft niet in huis te hangen;
  • Ze hebben een lange levensduur;
  • U krijgt 25 jaar garantie op uw micro-omvormer.

Door de combinatie met de hoge kwaliteit van onze zonnepanelen, bent u verzekerd van waar voor uw geld. U kunt er zeker van zijn dat de panelen samen met de micro-omvormer u veel voordelige en duurzame energie opleveren.

Koop zonnepanelen in Tilburg!

Wilt u nu ook zonnepanelen kopen in Tilburg? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij Mica Zon. We komen snel de hoogwaardige zonnepanelen op uw dak installeren, waarmee u uw huis van groene stroom kunt voorzien. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan snel contact met ons op!