Wilt u efficiënte zonnepanelen op uw dak? Met behulp van een omvormer voor uw zonnepanelen kunt u de opgewekte zonne-energie omzetten in voor u bruikbare groene wisselstroom. Bij Mica Zon werken we alleen met micro-omvormers, die meer voordelen bieden dan de omvormers die normaal worden gebruikt.

>> Vraag vrijblijvend een offerte aan

Behaal meer rendement met een omvormer voor uw zonnepanelen

Met een micro-omvormer krijgt u waar voor uw geld: meer rendement voor al uw zonnepanelen. De panelen van Mica Zon leveren u veel rendement op. Na eenmaal investeren bent u al verzekerd van een doorlopend rendement van 10 tot 25 procent. Door het gebruik van onze omvormers leveren al uw panelen individueel nóg meer rendement op. Omvormers halen meer uit uw zonnepanelen. Daarnaast garanderen we dat onze micro-omvormers voor 25 jaar de gewenste resultaten behalen. Daarom bieden we u tijdens deze hele periode een garantie.

Omvormer zonnepanelen

Veel voordelen van zonnepanelen met een omvormer

Het combineren van micro-omvormers bij de opwekking van zonne-energie levert u meer voordelen op dan een beter rendement en meer garantie. U krijgt met een omvormer ook meer inzicht in wat al uw zonnepanelen opleveren. Onze omvormers bieden u nog meer voordelen:

  • Ze hebben een lange levensduur;
  • Ze liggen bij uw zonnepanelen op het dak en hoeven niet in huis te hangen.

Door deze voordelen, in combinatie met onze hoogwaardige zonnepanelen, bent u verzekerd van kwalitatieve en groene energie voor een gunstige prijs. U krijgt zonder twijfel waar voor uw geld.

Hoge kwaliteit omvormer en zonnepanelen

Bij Mica Zon bieden we micro-omvormers van hoge kwaliteit aan. We bieden verschillende micro-omvormers aan zodat u de omvormer kunt kiezen die het best bij uw situatie past. We bieden u deze omvormers:

  • De Enphase Micro-omvormer ligt onder de zonnepanelen op uw dak. Deze omvormer doet al het echte werk. Dit is één van de meest geavanceerde omvormers op de markt.
  • De SMA Micro-omvormer is een moderne micro-omvormer van Duitse makelij. Deze omvormer voldoet aan de hoogst geldende kwaliteitseisen. Met een lange levensduur van meer dan 20 jaar bespaart deze u veel geld. Ook levert de SMA u een rendement van maximaal 99 procent.

Met deze micro-omvormers weet u zeker dat u het meest haalt uit uw zonnepanelen. Ze leveren meer energie en meer rendement op. Hierdoor bent u voordelig uit en profiteert u optimaal van uw eigen groene stroom.

Koop zonnepanelen met micro-omvormer!

Wilt u nu ook zonnepanelen met micro-omvormer op uw dak? Vraag dan nu een offerte aan bij Mica Zon! Met eigen zonnepanelen met micro-omvormer op uw dak, voorziet u uw huis jarenlang van groene stroom. Neem snel contact op voor meer informatie!