Wie zijn wij?

Ieder huis is geschikt voor zonne-energie. Dat is de overtuiging van Mica Zon uit Tilburg, de onderneming van vakman Nicky ten Bokkel. Met zijn grote passie voor duurzame energie levert hij maatwerkoplossingen voor iedere locatie. Eén keer investeren met een doorlopend rendement van 10 tot 25%. Dat lukt alleen met zonnepanelen.

Mica Zon werkt bewust alleen met micro-omvormers

Nicky ten Bokkel: “Micro-omvormers hebben veel voordelen. Je hebt per paneel meer rendement, per paneel inzicht in wat het oplevert en je kunt per paneel uitbreiden. Daar komt bij dat alles op het dak ligt, dus je hebt geen omvormer in huis hangen.

Micro-omvormers hebben ook een langere levensduur en er zit 25 jaar garantie op. In combinatie met de hoge kwaliteit panelen die ik leg, krijgen mijn klanten echt waar voor hun geld.”

Specialist in zonnepanelen

Mica Zon is heeft al vele huizen in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Drunen, Boxtel, Waalwijk en Oosterhout voorzien van zonnepanelen.

Team Micazon

micazon Nicky Ten Bokkel

Vraag een offerte aan

Laat uw gegevens achter, wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en wellicht een afspraak in te plannen.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Welke voordelen bieden wij u?

Besparen

Met zonnepanelen op je eigen dak kun je direct besparen op je energierekening. Een gemiddeld huishuiden in verbruikt ongeveer 3500kWh per jaar.

Milieubewust

Een van de oplossingen om opwarming van de aarde te voorkomen is gebruik maken van zonne-energie.

Duurzamer

Energie opwekken is gewoon leuk! Wist je dat onze klanten, sinds ze zonnepanelen hebben, steeds duurzamer zijn gaan leven?

Vaste rekening

Prijsstijgingen hebben geen invloed op uw energierekening. De kosten die u heeft zijn dus stabiel en hier zijn geen grote veranderingen in te vinden.

Onze laatste nieuwtjes