TOP!

5,0 score
11 april 2021

Ik was al bezig met panelen, maar dat liep niet lekker.
Via relaties (uit verschillende hoek) viel de naam van Nikky = Micazon. Afspraak gemaakt, meteen een klik, duidelijke antwoorden,
mogelijkheden en onmogelijkheden werden prima uitgelegd en besproken.
Offerte overzichtelijk, BTW teruggave ook verzorgt. Prijs > GOED!
Dag van montage! Prima team van keurige mannen en vaklui, die met plezier en grote glimlach de installatie verzorgt hebben!
Wat wil je nog meer?
Service? Ooohhh……. Nou dat kan.
Had toch nog een vraag niet gesteld, duidelijk antwoord per mail en nog een bezoek en controle op locatie! HULDE.
Grote dank.
JJJL Brugmans

Jaap

Top service en snelle communicatie

5,0 score
1 april 2021

Vandaag zijn de panelen geplaatst en direct in werking gesteld. Van offerte traject tot plaatsing alles helder gecommuniceerd en volgens tijd en afspraak. Prijs / kwaliteit zeer scherp. Bedankt!

Bas

Goede service en duidelijke uitleg

5,0 score
28 maart 2021

Sinds vandaag zitten de panelen er op. Er is goed meegedacht over hoe ze het best geplaatst konden worden voor het beste rendement. Ze zouden eigenlijk een paar weken geleden komen maar vanwege Corona ging dat niet door. Om dit snel op te lossen zijn ze zelfs op zondag gekomen zodat we niet heel lang hoefden te wachten. Dus super service. Wij zijn blij. Dat de zon naar lekker z’n werk gaat doen.

Patricia

Goeie service

5,0 score
22 maart 2021

Sinds gisteren liggen de zonnepanelen op het dak en we zijn er erg tevreden over. Goeie service en er wordt ook meegedacht over de beste opstelling zodat alles
optimaal werkt en er esthetisch ook goed uitziet. Prima vaklui!

Rob S

Goede en snelle service

5,0 score
22 maart 2021

Micazon geeft duidelijke uitleg over de mogelijkheden die er zijn voor zonnepanelen, onderbouwd goed waarom juist beter voor een bepaalde zonnepaneel kunt kiezen.
De offerte die je ontvangt is duidelijk en zonder kleine lettertjes, iets wat ik bij andere wel tegen kwam!
Omdat ik een andere dakdoorvoer wilde dan geoffreerd was en het installeren van de zonnepanelen op zeer korte termijn al gepland stond was ik blij met de korte lijnen en connecties die Micazon heeft, hierdoor is alles netjes op tijd geregeld en kon de installatie gewoon doorgaan.
Micazon geeft service en kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs!

Albert Verweij

Voor vragen kun je ten alle tijden terecht bij Micazo.

5,0 score
1 februari 2021

1 week terug zonnepanelen laten plaatsen alles netjes en volgens afspraak gemonteerd, nu nog mooi weer 🌞 om het plaatje compleet te maken.
Voor vragen kun je ten alle tijden terecht bij Micazo.

Eric Molenschot

Een mooi staaltje van vakmanschap.

5,0 score
1 februari 2021

Begin juli zonnepanelen laten plaatsen. Het hele proces van voorlichting, offerte en de uiteindelijke installatie is perfect en snel verlopen. Een mooi staaltje van vakmanschap. Inmiddels 7 weken verder en alles werkt probleemloos. Dagelijks in de app kijken hoe snel we de investering terug verdienen blijft leuk. Blij mee!

Hilbert van Huffelen