Snel en vakkundig

5,0 score
22 mei 2021

Na de afspraak / intake met gelijk een offerte zijn in no time gisteren mijn zonnepanelen geplaatst. Wat een professional, Nicky werkt snel en vakkundig met zijn collega’s, heeft ook tijd voor een praatje en legt alles netjes uit. Vakwerk van de bovenste plank. Dank je wel, Nicky & crew. Warme groet

Ariadne

Sunny side up

5,0 score
6 mei 2021

Micazon laat de zon in huis stralen! Geen poespas en de juiste oplossing en service voor je vraag! Snel en goed vakmanschap door eerlijke lui met een lach!

Daan& Daan

Prima werk

4,0 score
21 april 2021

Na veel thuiswerk het afgelopen jaar en dus meer verbruik toch besloten de stap te maken. Tijdens een huisafspraak in 2020 goed ingelicht te zijn over wat het zou betekenen voor ons besloten om de stap te maken.
We zijn zeer tevreden over het verloop van de installatie. De installateurs waren vakbekwame, amicale nette jongens.
Al mooie resultaten behaald op zonnige dagen.
Reden voor keuze Micazon:
* Snelle, duidelijke en scherpe offerte
* Goede communicatie
* Solide en nette installatie
* Duidelijk uilenegsysteem en bijbehorende app
* Hulp bij btw-teruggave

John & Evelien de Jongh

2e keer Micazon

5,0 score
18 april 2021

2 jaar geleden de eerste installatie laten plaatsen door Micazon, dit naar volle tevredenheid. Goede informatie, kwaliteitsproducten, kundige en snelle installatie. Voor onze recente verhuizing direct Nicky gebeld, zodat tijdens onze verhuizing Nicky boven op ons dak zat. Weer een goede installatie met jarenlang plezier. Volgende keer weer Nicky? Wat mij betreft wel.

Martijn

Snelle en perfecte service

5,0 score
18 april 2021

Na lang denken en overwegen, toch de knoop doorgehakt.
Via onze overburen kwam de naam Nicky naar voor.
Deze meteen gebeld en een afspraak gemaakt. Op korte termijn was het gesprek mogelijk en duidelijk werd er uitgelegd wat er mogelijk was op ons dak.
En hij vertelde hoeveel panelen mogelijk waren.
Op de dag zelf alsnog een extra paneel erbij laten leggen, zelfs dat was nog mogelijk.
Afgelopen donderdag zijn de panelen dus vakkundig en snel geplaatst.
Na het plaatsen meteen de app op mijn phone gezet met behulp van Nicky en nu is netjes te zien wat de panelen opleveren.
Ook btw teruggave wordt geregeld, dat is nu nog lopende, maar ook daar zit ik niet over in.

John Bouland

Laat de zon in je paneel 😉

5,0 score
3 juli 2022

Wat een vakmannen! Mooie nette offerte gehad en gisteren de panelen gelegd. Vakmensen met een hoofdletter V. Enige vraag is waar ik de 6de ster kan plaatsen…

Jozef van Laak

Bijzonder prettige ervaring. Aanrader

5,0 score
21 juni 2022

Zeer vakkundig advies van Nicky. Uitleg over micro-omvormers was zeer verhelderend. Scherpe offerte. Vandaag 29 (!) zonnepanelen geplaatst.
Mooi aangebracht, bijna design! Ik werd geweldig geholpen met het installeren van de app met bijbehorende duidelijke uitleg. Ook de BTW werd even geregeld. De installateurs (Sammy en Bart) waren alleraardigst. Tip: geef de jongens een tip!
Top bedrijf!

Menno

Vakwerk geleverd

5,0 score
19 juni 2022

Goed advies gekregen
Alles tot in de puntjes perfect!
top en snel werk geleverd
Bedankt micazon!

Jeroen

Goede communicatie en afspraken worden nagekomen.

5,0 score
26 mei 2022

Micazon heeft op drie afzonderlijke projecten zonnepanelen bij ons geplaatst, privé bij mijn dochter en op het bedrijfspand.
Aflevering prima en ook de wijzigingen en aan passingen van de elektrische installatie zeer professioneel.
Prijs/ kwaliteit verhouding Prima! Ga zo door !
Coen

Coen

Goede, snelle en professionele service

5,0 score
19 april 2022

Er wordt goed meegedacht wat de beste opstelling is en hoeveel panelen we nodig hebben voor het verbruik wat we hebben. Ze weten waar ze over praten. Ook wordt op voorhand al een start gemaakt om de btw terug te vragen.

Monique en Hans van Ierland

Alles volgens afspraak

5,0 score
27 maart 2022

Gisteren zonnepanelen laten plaatsen ben er zeer tevreden over ook wat betreft de uitleg hier over .Zijn wel vak deskundigen.
Zeer snel en betrouwbaar het is zeker wel een aanrader Top!!!!

Harrie

Kwaliteit en deskundigheid !

5,0 score
14 maart 2022

Goede info vooraf , prima prijs/kwaliteit, panelen goed gemonteerd en BTW verhaal al netjes in gang gezet . Klasse !

Yvonne Claas

Installatie zonnepanelen

5,0 score
14 maart 2022

Vandaag zonnepanelen geplaatst door Micazon. Installatie prima verlopen. Van tevoren goed en duidelijk advies gekregen en ingespeeld op je persoonlijke wensen. Duidelijke offerte en geen verrassingen achteraf.
Anita Ijpelaar

Fam. IJpelaar

20 Zonnepanelen in Kaatsheuvel

5,0 score
30 januari 2022

Vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel. Duidelijke uitleg en advisering, altijd bereikbaar en ook uiteindelijk het plaatsen/ installeren verliep zeer deskundig. Fijne mensen om over de vloer te hebben.

Peter en Es

Goede service snel geleverd

5,0 score
5 oktober 2021

Deze maand Zonnepanelen laten plaatsen door nicky en zijn team.
Gelijk vanaf het eerste moment een goed gevoel dankzij het duidelijke advies en de velen mogelijkheden ,ook zijn we erg blij dat alles op korte termijn gemonteerd kon worden.
Nicky nogmaals bedankt top werk geleverd
Gr Mike & Linda

Mike Doomen

Snel en deskundig

5,0 score
1 september 2021

Goede communicatie en veel deskundigheid wordt bij dit bedrijf gekoppeld aan het echt meedenken met de klant. Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn.

Arold Roestenburg

Top bedrijf goede service

5,0 score
26 augustus 2021

Fijn bedrijf na intake meteen een prijsopgave. Houd zich goed aan de afspraak. Werkt netjes is eerlijk zegt waar het op staat. Fijne vakmensen om over de vloer te hebben. Panelen draaien nu ruim half jaar en voldoen aan onze verwachting en zoals Nicky ze aanbevolen had kortom wij zijn tevreden

Lizet en Ben de Ruijter

Toppers van A tot Z

5,0 score
26 augustus 2021

Bij micazon hebben wij een eerlijk advies gekregen. Alle afspraken komen ze na. Super professionele installatie en ze laten alles netjes achter. Van A tot Z wordt alles uit handen genomen. Ook nog eens erg gezellig om over de vloer te hebben. Micazon is een echte aanrader. Gr erwin ( erg blije en tevreden klant )

Erwin

En de teller loopt inmiddels terug!

5,0 score
1 augustus 2021

Erg tevreden over Micazon. Heldere uitleg over de aanleg, een aanbod op maat en prachtige zwarte panelen die mooi wegvallen op de donkere dakpannen.

Ivo Peeters

Super tevreden

5,0 score
1 augustus 2021

Micazon heeft zonnepanelen op het hoofdvak en kort daarna nog een uitbreiding op het plat dak gemaakt. Dat is het mooie van Enphase, je kunt zeer eenvoudig uitbreiden. Ik heb een huis van meer dan 100 jaar oud. Micazon heeft de panelen echt geweldig gelegd. Het doet geen afbreuk aan het huis en het rendement is geweldig. Super blij en super tevreden.

Peter