Snel en vakkundig

5,0 score
22 mei 2021

Na de afspraak / intake met gelijk een offerte zijn in no time gisteren mijn zonnepanelen geplaatst. Wat een professional, Nicky werkt snel en vakkundig met zijn collega’s, heeft ook tijd voor een praatje en legt alles netjes uit. Vakwerk van de bovenste plank. Dank je wel, Nicky & crew. Warme groet

Ariadne

Sunny side up

5,0 score
6 mei 2021

Micazon laat de zon in huis stralen! Geen poespas en de juiste oplossing en service voor je vraag! Snel en goed vakmanschap door eerlijke lui met een lach!

Daan& Daan

Prima werk

4,0 score
21 april 2021

Na veel thuiswerk het afgelopen jaar en dus meer verbruik toch besloten de stap te maken. Tijdens een huisafspraak in 2020 goed ingelicht te zijn over wat het zou betekenen voor ons besloten om de stap te maken.
We zijn zeer tevreden over het verloop van de installatie. De installateurs waren vakbekwame, amicale nette jongens.
Al mooie resultaten behaald op zonnige dagen.
Reden voor keuze Micazon:
* Snelle, duidelijke en scherpe offerte
* Goede communicatie
* Solide en nette installatie
* Duidelijk uilenegsysteem en bijbehorende app
* Hulp bij btw-teruggave

John & Evelien de Jongh

2e keer Micazon

5,0 score
18 april 2021

2 jaar geleden de eerste installatie laten plaatsen door Micazon, dit naar volle tevredenheid. Goede informatie, kwaliteitsproducten, kundige en snelle installatie. Voor onze recente verhuizing direct Nicky gebeld, zodat tijdens onze verhuizing Nicky boven op ons dak zat. Weer een goede installatie met jarenlang plezier. Volgende keer weer Nicky? Wat mij betreft wel.

Martijn

Snelle en perfecte service

5,0 score
18 april 2021

Na lang denken en overwegen, toch de knoop doorgehakt.
Via onze overburen kwam de naam Nicky naar voor.
Deze meteen gebeld en een afspraak gemaakt. Op korte termijn was het gesprek mogelijk en duidelijk werd er uitgelegd wat er mogelijk was op ons dak.
En hij vertelde hoeveel panelen mogelijk waren.
Op de dag zelf alsnog een extra paneel erbij laten leggen, zelfs dat was nog mogelijk.
Afgelopen donderdag zijn de panelen dus vakkundig en snel geplaatst.
Na het plaatsen meteen de app op mijn phone gezet met behulp van Nicky en nu is netjes te zien wat de panelen opleveren.
Ook btw teruggave wordt geregeld, dat is nu nog lopende, maar ook daar zit ik niet over in.

John Bouland

Goede service snel geleverd

5,0 score
5 oktober 2021

Deze maand Zonnepanelen laten plaatsen door nicky en zijn team.
Gelijk vanaf het eerste moment een goed gevoel dankzij het duidelijke advies en de velen mogelijkheden ,ook zijn we erg blij dat alles op korte termijn gemonteerd kon worden.
Nicky nogmaals bedankt top werk geleverd
Gr Mike & Linda

Mike Doomen

Snel en deskundig

5,0 score
1 september 2021

Goede communicatie en veel deskundigheid wordt bij dit bedrijf gekoppeld aan het echt meedenken met de klant. Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn.

Arold Roestenburg

Top bedrijf goede service

5,0 score
26 augustus 2021

Fijn bedrijf na intake meteen een prijsopgave. Houd zich goed aan de afspraak. Werkt netjes is eerlijk zegt waar het op staat. Fijne vakmensen om over de vloer te hebben. Panelen draaien nu ruim half jaar en voldoen aan onze verwachting en zoals Nicky ze aanbevolen had kortom wij zijn tevreden

Lizet en Ben de Ruijter

Toppers van A tot Z

5,0 score
26 augustus 2021

Bij micazon hebben wij een eerlijk advies gekregen. Alle afspraken komen ze na. Super professionele installatie en ze laten alles netjes achter. Van A tot Z wordt alles uit handen genomen. Ook nog eens erg gezellig om over de vloer te hebben. Micazon is een echte aanrader. Gr erwin ( erg blije en tevreden klant )

Erwin

En de teller loopt inmiddels terug!

5,0 score
1 augustus 2021

Erg tevreden over Micazon. Heldere uitleg over de aanleg, een aanbod op maat en prachtige zwarte panelen die mooi wegvallen op de donkere dakpannen.

Ivo Peeters

Super tevreden

5,0 score
1 augustus 2021

Micazon heeft zonnepanelen op het hoofdvak en kort daarna nog een uitbreiding op het plat dak gemaakt. Dat is het mooie van Enphase, je kunt zeer eenvoudig uitbreiden. Ik heb een huis van meer dan 100 jaar oud. Micazon heeft de panelen echt geweldig gelegd. Het doet geen afbreuk aan het huis en het rendement is geweldig. Super blij en super tevreden.

Peter

TOP!

5,0 score
11 april 2021

Ik was al bezig met panelen, maar dat liep niet lekker.
Via relaties (uit verschillende hoek) viel de naam van Nikky = Micazon. Afspraak gemaakt, meteen een klik, duidelijke antwoorden,
mogelijkheden en onmogelijkheden werden prima uitgelegd en besproken.
Offerte overzichtelijk, BTW teruggave ook verzorgt. Prijs > GOED!
Dag van montage! Prima team van keurige mannen en vaklui, die met plezier en grote glimlach de installatie verzorgt hebben!
Wat wil je nog meer?
Service? Ooohhh……. Nou dat kan.
Had toch nog een vraag niet gesteld, duidelijk antwoord per mail en nog een bezoek en controle op locatie! HULDE.
Grote dank.
JJJL Brugmans

Jaap

Top service en snelle communicatie

5,0 score
1 april 2021

Vandaag zijn de panelen geplaatst en direct in werking gesteld. Van offerte traject tot plaatsing alles helder gecommuniceerd en volgens tijd en afspraak. Prijs / kwaliteit zeer scherp. Bedankt!

Bas

Goede service en duidelijke uitleg

5,0 score
28 maart 2021

Sinds vandaag zitten de panelen er op. Er is goed meegedacht over hoe ze het best geplaatst konden worden voor het beste rendement. Ze zouden eigenlijk een paar weken geleden komen maar vanwege Corona ging dat niet door. Om dit snel op te lossen zijn ze zelfs op zondag gekomen zodat we niet heel lang hoefden te wachten. Dus super service. Wij zijn blij. Dat de zon naar lekker z’n werk gaat doen.

Patricia

Goeie service

5,0 score
22 maart 2021

Sinds gisteren liggen de zonnepanelen op het dak en we zijn er erg tevreden over. Goeie service en er wordt ook meegedacht over de beste opstelling zodat alles
optimaal werkt en er esthetisch ook goed uitziet. Prima vaklui!

Rob S

Goede en snelle service

5,0 score
22 maart 2021

Micazon geeft duidelijke uitleg over de mogelijkheden die er zijn voor zonnepanelen, onderbouwd goed waarom juist beter voor een bepaalde zonnepaneel kunt kiezen.
De offerte die je ontvangt is duidelijk en zonder kleine lettertjes, iets wat ik bij andere wel tegen kwam!
Omdat ik een andere dakdoorvoer wilde dan geoffreerd was en het installeren van de zonnepanelen op zeer korte termijn al gepland stond was ik blij met de korte lijnen en connecties die Micazon heeft, hierdoor is alles netjes op tijd geregeld en kon de installatie gewoon doorgaan.
Micazon geeft service en kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs!

Albert Verweij

Voor vragen kun je ten alle tijden terecht bij Micazo.

5,0 score
1 februari 2021

1 week terug zonnepanelen laten plaatsen alles netjes en volgens afspraak gemonteerd, nu nog mooi weer 🌞 om het plaatje compleet te maken.
Voor vragen kun je ten alle tijden terecht bij Micazo.

Eric Molenschot

Een mooi staaltje van vakmanschap.

5,0 score
1 februari 2021

Begin juli zonnepanelen laten plaatsen. Het hele proces van voorlichting, offerte en de uiteindelijke installatie is perfect en snel verlopen. Een mooi staaltje van vakmanschap. Inmiddels 7 weken verder en alles werkt probleemloos. Dagelijks in de app kijken hoe snel we de investering terug verdienen blijft leuk. Blij mee!

Hilbert van Huffelen