Wilt u zonnepanelen op uw huis in Tilburg laten installeren? Dan bent u bij Mica Zon aan het juiste adres! Ieder huis in Tilburg is geschikt voor zonnepanelen. Met maatwerkoplossingen voor elke locatie zijn wij uw partner in duurzame energie.

>> Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Zonnepanelen Tilburg: Doorlopend rendement

Het installeren van zonnepanelen in Tilburg heeft veel voordelen. Zo heeft u met zonnepanelen een doorlopend rendement van 10 tot 25 procent. Op die manier heeft u de kosten van uw zonnepanelen in Tilburg al snel terugverdiend! Doordat we bij Mica Zon zonnepanelen installeren met micro-omvormers, haalt u meer rendement eruit dan anderen. Ook heeft u door de omvormer meteen inzicht in wat uw zonnepanelen opleveren. Ook zijn de panelen van hoge kwaliteit. Op die manier kunt u rekenen op de beste opbrengst.

Zonnepanelen in Tilburg

Veel keuze in omgeving Tilburg, kies voor zonnepanelen op maat

Als u zonnepanelen laat leggen door Mica Zon in Tilburg heeft u veel keuze. Zo kunnen wij u ideale zonnepanelen op maat installeren. Al onze zonnepanelen hebben verschillende voordelen.

  • NeON 2 is het meest verkochte zonnepaneel van LG. Het paneel is onderscheiden met de Intersolar Award van 2015. Dit paneel is een van de krachtigste en meest veelzijdige zonnepanelen op de markt.
  • Longi Solar heeft zonnecellen die in de eigen fabriek worden vervaardigd. Daardoor produceren deze zonnepanelen veel zonne-energie.
  • LG NeON R is een zonnepaneel van topkwaliteit. Het paneel is voorzien van hoogstaande energie-opwekkingstechnologie. Ook is dit zonnepaneel het meest stabiel van de LG-reeks in alle omstandigheden.
  • Trina Solar is een zonnepaneel dat sterke prestaties levert op dagen met weinig licht. Daarnaast zijn deze zwarte panelen uitermate geschikt voor huizen met een donker dak. De zonnepanelen zijn getest op hoge kwaliteit en hiervoor met vlag en wimpel geslaagd. Deze zonnepanelen houden het ook vol in sterke weersomstandigheden.

Omdat Mica Zon een brede keuze in kwaliteitspanelen aanbiedt, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een goede energieopbrengst.

Makkelijk een offerte aanvragen voor zonnepanelen in omgeving Tilburg

Als u bij Mica Zon zonnepanelen wil kopen in Tilburg, kunt u makkelijk en snel via de website een offerte aanvragen. U kunt deze aanvragen voor al onze zonnepanelen. U kunt bij ons makkelijk terugvinden of ze nog op voorraad zijn. Als u een offerte bij ons aanvraagt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Daarna plannen we een afspraak met u in zodat we het kunnen hebben over uw specifieke wensen.

Laat zonnepanelen in Tilburg installeren!

Wilt u nu ook zonnepanelen op uw huis in Tilburg? Neem dan snel contact met ons op! Voor u het weet liggen er hoogwaardige zonnepanelen op uw dak, waarmee u uw huis van groene stroom kunt voorzien. Heeft u vragen of opmerkingen over uw toekomstige efficiënte zonnepanelen? Stel ze dan gerust aan Mica Zon!