Wilt u zonnepanelen op uw huis in Tilburg laten installeren? Dan bent u bij Mica Zon aan het juiste adres! Ieder huis in Tilburg is geschikt voor zonnepanelen. Met maatwerkoplossingen voor elke locatie zijn wij uw partner in duurzame energie.

>> Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Zonnepanelen kopen van hoge kwaliteit in Tilburg

Bij Mica Zon verkopen we in omgeving Tilburg verschillende zonnepanelen van hoge kwaliteit die u veel duurzame energie op gaan leveren. De panelen zijn geschikt voor installatie op verschillende daken en zijn op verschillende ondergronden effectief. Het maakt niet uit of u een plat dak heeft met grind of een schuin dak met dakpannen. Onze zonnepanelen leveren u een doorlopend rendement van 10 tot 25 procent. Door één keer in zonnepanelen in Tilburg te investeren, profiteert u jarenlang van voordelige eigen stroom.

Zonnepanelen in Tilburg

Zonnepanelen Tilburg: Doorlopend rendement

Het installeren van zonnepanelen in Tilburg heeft veel voordelen. Zo heeft u met zonnepanelen een doorlopend rendement van 10 tot 25 procent. Op die manier heeft u de kosten van uw zonnepanelen in Tilburg al snel terugverdiend! Doordat we bij Mica Zon zonnepanelen installeren met micro-omvormers, haalt u meer rendement eruit dan anderen. Ook heeft u door de omvormer meteen inzicht in wat uw zonnepanelen opleveren. Ook zijn de panelen van hoge kwaliteit. Op die manier kunt u rekenen op de beste opbrengst.

De voordelen van het kopen van zonnepanelen

Als u zonnepanelen koopt in Tilburg bij Mica Zon, profiteert u van veel voordelen. Anders dan bij meer traditionele energievoorzieningen, bieden zonnepanelen u meer inzicht en controle over uw eigen energiegebruik. We zetten een aantal voordelen van onze zonnepanelen voor u op een rij:

 • U krijgt inzicht in het verbruik per zonnepaneel met een micro-omvormer;
 • U bespaart direct fors op uw energierekening;
 • U draagt bij aan een duurzame wereld;
 • U en uw gezin gaan duurzamer leven;
 • Prijsstijgingen geen invloed meer op uw energierekening.

Als u zonnepanelen koopt in Tilburg leeft u dus duurzamer, terwijl u ook bespaart op uw energierekening en meer invloed heeft op uw energieverbruik. En dat allemaal door de zonnepanelen op uw dak!

Veel keuze in omgeving Tilburg, kies voor zonnepanelen op maat

Als u zonnepanelen laat leggen door Mica Zon in Tilburg heeft u veel keuze. Zo kunnen wij u ideale zonnepanelen op maat installeren. Al onze zonnepanelen hebben verschillende voordelen.

 • NeON 2 is het meest verkochte zonnepaneel van LG. Het paneel is onderscheiden met de Intersolar Award van 2015. Dit paneel is een van de krachtigste en meest veelzijdige zonnepanelen op de markt.
 • Longi Solar heeft zonnecellen die in de eigen fabriek worden vervaardigd. Daardoor produceren deze zonnepanelen veel zonne-energie.
 • LG NeON R is een zonnepaneel van topkwaliteit. Het paneel is voorzien van hoogstaande energie-opwekkingstechnologie. Ook is dit zonnepaneel het meest stabiel van de LG-reeks in alle omstandigheden.
 • Trina Solar is een zonnepaneel dat sterke prestaties levert op dagen met weinig licht. Daarnaast zijn deze zwarte panelen uitermate geschikt voor huizen met een donker dak. De zonnepanelen zijn getest op hoge kwaliteit en hiervoor met vlag en wimpel geslaagd. Deze zonnepanelen houden het ook vol in sterke weersomstandigheden.

Omdat Mica Zon een brede keuze in kwaliteitspanelen aanbiedt, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een goede energieopbrengst.

Koop een micro-omvormer bij uw zonnepaneel in Tilburg

Wanneer u een zonnepaneel koopt bij Mica Zon, dan kunt u daar het best een micro-omvormer bij nemen. Deze micro-omvormers zetten uw zonnestroom om in bruikbare wisselstroom. Wij werken enkel met deze slimme apparaten omdat ze u het meeste voordeel bieden. De micro-omvormers bieden u meer dan andere omvormers:

 • Uw zonnepanelen leveren er meer rendement door op;
 • U krijgt meer inzicht in wat ieder paneel oplevert;
 • Het ligt op het dak en hoeft niet in huis te hangen;
 • Ze hebben een lange levensduur;
 • U krijgt 25 jaar garantie op uw micro-omvormer.

Door de combinatie met de hoge kwaliteit van onze zonnepanelen, bent u verzekerd van waar voor uw geld. U kunt er zeker van zijn dat de panelen samen met de micro-omvormer u veel voordelige en duurzame energie opleveren.

Makkelijk een offerte aanvragen voor zonnepanelen in omgeving Tilburg

Als u bij Mica Zon zonnepanelen wil kopen in Tilburg, kunt u makkelijk en snel via de website een offerte aanvragen. U kunt deze aanvragen voor al onze zonnepanelen. U kunt bij ons makkelijk terugvinden of ze nog op voorraad zijn. Als u een offerte bij ons aanvraagt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Daarna plannen we een afspraak met u in zodat we het kunnen hebben over uw specifieke wensen.

Zonnepanelen kopen in Tilburg?

Wilt u nu ook zonnepanelen kopen in Tilburg? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij Mica Zon. We komen snel de hoogwaardige zonnepanelen op uw dak installeren, waarmee u uw huis van groene stroom kunt voorzien. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan snel contact met ons op!